Festa marítima

Escala a Barcelona (18, 19 i 20 de març)

El Moll de la Fusta al Port de Barcelona, acull per primera vegada Escala a Barcelona, Festa de la Cultura Marítíma per tal de donar a conèixer i promoure la nostra cultura i patrimoni marítim.

La Festa compta amb la presència d'embarcacions tradicionals catalanes, grans velers, estands amb presència d'entitats ciutadanes, programació de tallers i activitats relacionades amb la cultura marítima, gastronomia, actuacions, etc. 

Una festa per a tots els públics!

Regata de Grans Velers 2013. ©FNOB. Santi Serrat


La iniciativa neix arran de la col·laboració que s'ha establert amb els organitzadors del Festival Escale à Sète al Llenguadoc francès, que enguany celebra la IV edició. Tots dos festivals tenen l'objectiu d'iniciar de forma conjunta un projecte que impulsi la cultura marítima de les dues ciutats i els dos territoris: Occitània i Catalunya.


Travessa Santa Eulàlia - Ruta dels Cítrics (del 20 al 22 de març)


Escala a Barcelona tanca amb la sortida de les embarcacions participants rumb a Sète, les quals també participen en el festival del port francès. 

Aquesta travessa recupera una ruta històrica existent al segle XIX en la que es realitzava el comerç de cítrics entre les costes del llevant de la península ibèrica o les illes balears i el sud de França. 

No us perdeu la sortida de les embarcacions el proper 20 de març al Port de Barcelona!

Regata de Grans Velers 2013. ©FNOB. Mireia Perelló

Escale è Sète (del 22 al 28 de març)


Embarcacions i entitats catalanes participen en el Festival Escale à Sète, on Catalunya és el país convidat. El village català comptarà amb la presència d’embarcacions tradicionals, mostra d'entitats i activitats pròpies de la cultura marítima catalana. 


Festival Escale à Sète 2014.